Möt Amadeus Divine på HARMONI-Expo mässan, 30-31 oktober!

Ni som bor eller har vägarna förbi Stockholm helgen den 30-31 oktober, ?missa inte den stora mässan HARMONI-Expo som äger rum då!

 

På plats med en egen monter hittar ni Amadeus Divine som ställer ut med massor av trevliga mässerbjudanden och behandlingar! Ni hittar mig i Hall A-B (första hallen) längs ned, längs med väggen, plats 16. Är du intresserad av en prova-på behandling på plats? Skynda dig då att boka in dig hos mig i min monter, då tiderna är få och tar slut snabbt.

 

Missa heller inte min Storseans som hålls tillsammans med 2 andra medium, under namnet "De 3", söndagen den 31 oktober klockan 11:15. Det finns få platser, så kom i god tid innan och först till kvarn som gäller!

 

Jag hoppas att vi ses!

Med ljus och kärlek/

Diana

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Etikettmoln

-