Medial Cirkel, start 23 februari!

Är du intresserad av att testa dina egna mediala förmågor?
Är du nyfiken på något nytt eller vill du underhålla din redan upptäckta förmåga?

Amadeus Divines mediala cirklar är öppna för alla, oavsett om du aldrig har testat att öva medialt tidigare, är rutinerad sedan många år tillbaka eller mest är nyfiken på något nytt. Att gå med i en cirkel är ett bra sätt att lära känna sig själv lite bättre.

Vi träffas varannan vecka och tränar samt fördjupar oss både praktiskt och teoretiskt. Vi inleder varje cirkel med en vägledd, gemensam meditation där vi får möjlighet att slappna av och släppa tankar och eventuell stress som omger oss i vår vardag. För att sedan sätta igång med övningarna.

Start: 23 februari

Max 8 deltagare/cirkel, dvs. först till kvarn!

Anmälan: Snarast, då anmälningstiden egentligen gått ut.

Läs mer om den Mediala Cirkeln här...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Etikettmoln

-