Medial Utbildning nivå 1, Start 23 februari!

- Är du intresserad av att testa dina egna mediala förmågor?
- Vill du lära dig hur du utvecklar din intuition?
- Är du nyfiken på något nytt eller vill du underhålla din redan upptäckta förmåga?

 

Under denna utbildning i nivå 1 (Nybörjare) får du testa på dina egna mediala förmågor, lära dig hur du utvecklar din intuition, hur du lyssnar tydligare till din inre röst, lär känna dig själv bättre, meditation, spännande diskussioner och mycket mer! Utbildningen är öppen för alla, oavsett om du aldrig har testat att öva medialt tidigare, är nyfiken på något nytt eller vill underhålla din redan upptäckta förmåga. Amadeus Divines Mediala Utbildning är även ett bra verktyg för att lära känna sig själv lite bättre.

Vi träffas varannan vecka och tränar samt fördjupar oss både praktiskt och teoretiskt. Vi inleder varje utbildningstillfälle med en vägledd, gemensam meditation där vi får möjlighet att slappna av och släppa tankar och eventuell stress som omger oss i vår vardag. För att sedan sätta igång med övningarna.

 

Start: 23 februari

Max 8 deltagare/cirkel, dvs. först till kvarn!

Anmälan: Senast måndag 6 februari. Vänligen ring 070-887 35 85 eller
skicka ett mail till kontakt@amadeusdivine.com

 
Läs mer om Amadeus Divines Mediala Utbildning, nivå 1 här...

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Etikettmoln

-