Medial Utbildning nivå 2, Start 12 september

- Är du intresserad av att utveckla dina egna mediala förmågor ytterliggare?
- Känner du dig "kallad" att fortsätta utvecklas eller vill du underhålla din redan upptäckta förmåga och gå djupare i detta?


Amadeus Divines Mediala Utbildning Nivå 2 (fortsättning) är öppen för alla som redan har kommit en bit på väg i sin mediala utveckling och vill fördjupa sin förmåga ytterliggare. Vi arbetar både i grupp samt individuellt, och du får kontinuerlig hjälp och stöttning längs din väg. I denna utbildning höjer vi "ribban" några steg och du får här möjlighet att utvecklas i den takt som är menad för dig.

Vi träffas varannan vecka och tränar samt fördjupar oss både praktiskt och teoretiskt. Vi inleder varje utbildningstillfälle med en vägledd, gemensam meditation där vi får möjlighet att slappna av och släppa tankar och eventuell stress som omger oss i vår vardag. För att sedan sätta igång med övningarna.
 
Start: 12 september
Max 12 deltagare/cirkel, dvs. först till kvarn! OBS!
Anmälan: Vänligen ring 070-887 35 85 eller skicka ett mail till kontakt@amadeusdivine.com


Läs mer om Amadeus Divines Mediala Utbildning, nivå 2 här...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-