Kommande mammaledighet!

Efter att Amadeus Divine har hållit i kurser och utbildningar, storseanser, behandlingar och mycket mycket mer under nästan 6 års tid, känns det nu lite overkligt att jag ska trappa ner det hela under en tid. Fram till att jag går på mammaledighet så tar jag emot precis som vanligt, men kommer sedan att vara ledig i mellan 9-12 månader. Jag återkommer självklart så fort jag kan ta emot klienter igen och räknar då även med att kunna ha en lokal inne i stan för detta.

För er som därför vill komma på en sittning, vägledning, coachning, Reiki healing eller Trance healing, är ni varmt välkomna att höra av er, så att ni kan vara säkra på att få en tid nu innan min ledighet. Jag har lediga tider kvar, men de försvinner fort nu. Fram till den 19 oktober räknar jag med att kunna ta emot klienter. Ev. kan jag ta emot någon vecka till efter det.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-