Dags för mammaledighet

Finaste kunder, klienter, elever och vänner!
Efter att Amadeus Divine har hållit i kurser och utbildningar, storseanser, behandlingar och mycket mycket mer under nästan 6 års tid, har det nu blivit dags för mig att bli mamma och jag går därför på mammaledighet under en tid. Jag hoppas att kunna börja ta emot för behandlingar, sittningar, med mera efter ca 9 månader igen, ca 1 dag/vecka. Detta skulle då bli under hösten 2016. Jag återkommer via mail när jag är tillbaka igen.

Finns du inte med för nyhetsmail?
Du är varmt välkommen att skicka ett mail till kontakt@amadeusdivine.com, eller skicka in via formulären under fliken kontakt eller gästbok, om du vill ta emot ett nyhetsmail och få information om när jag är tillbaka igen.

Jag önskar er allt gott under tiden och ser fram emot när vi ses igen!
Med ljus och kärlek/
Diana von Martens

Reiki Master, Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-