NY Kurs i Kreativt Måleri och Medialitet

- Vill du öppna upp för din inre kreativitet, utveckla dig själv och ditt måleri?

- Är du intresserad av att testa dina egna mediala förmågor, utveckla dina sinnen och träna upp din intuition?

 

Då är du varmt välkommen till en kreativ kurshelg i Måleriets och Medialitetens tecken!

Under dessa två välfyllda intensiva dagar vägleder vi dig genom en kreativ och utvecklande resa, där du får möjlighet att öppna upp för dina egna mediala förmågor, skapa kontakt med dina guider, träna dina sinnen samt utrycka dig i både måleri, skrift, och tal. Du tränar i att utveckla din intuition, hur du lyssnar tydligare till din inre röst, lär känna dig själv bättre genom gestaltande måleri, meditation, spännande diskussioner och mycket mer!

 

Denna kurs sker i spännande samarbete med Josefina Andersson från Finakonsten, som bl.a. lär ut i Energimåleri och VedicArt. Utbildad bildpedagog på Konstfack/Stockholms Universitet och LHS.

 

DATUM: 10- 11 NOVEMBER 2012
TID: 10:00- 17:00, båda dagarna
KOSTNAD:

2 600 kr. I priset ingår fika samt kompendium

ANTAL:

Max antal deltagare är 8 personer, dvs. Först till kvarn!

ANMÄLAN:

Senast måndag 15 oktober, dock först till kvarn. En anmälningsavgift om 1000 kr tas ut (återbetalas ej vid avbok) och gör att du har en plats på kursen. Vänligen ring Diana på 070-887 35 85 eller sänd ett mail till kontakt@amadeusdivine.com

 

Är du nyfiken och vill veta mer?

Tveka inte att höra av dig för frågor samt anmälan!

Lite om kurshållarna:

AMADEUS DIVINE

Personen bakom Amadeus Divine heter Diana Bauman och jobbar som medium sedan flera år tillbaka. Det mediala har ständigt funnits som en del i hennes liv men utvecklades ordentligt och tog sin naturliga plats sedan många år tillbaka. Efter en traumatisk livskris som infann sig i hennes liv, tvingades hon bryta ner sin tidigare förhållningssyn över den verklighet hon levde i, och göra plats för en ny. Här följdes en period och känsla av pånyttfödelse och blev som en katalysator för hennes andliga förmåga. Sedan dess har Diana utbildat sig och slipat sin mediala förmåga både i Sverige och i England. Idag driver hon Amadeus Divine, som arbetar med själavård, Healing, Medial Vägledning, seans och kurser i personlig utveckling och Medialitet. Diana erbjuder individuellt anpassade behandlingar/sittningar som hjälper dig att hitta kraft, balans och mening i livet, oavsett om du bär på en sjukdom, är utmattad, känner dig allmänt förvirrad, står inför en ny situation eller bara vill hamna i din naturliga balans igen.

HEMSIDA: www.amadeusdivine.com

 

FINA KONSTEN

Josefina har haft sitt företag Finakonsten - Konstnärliga och Meditativa Målerikurser - i flera år. Samtidigt har hon arbetat som lärare på en förskola. Josefina är bl.a. utbildad bildlärare och har även utbildat sig till Vedic Art lärare och fått utbildning i Energimåleri. Hon har dessutom studerat och praktiserat mycket kring människors Intuition, medialitet samt Healing i olika kurser. Dessa ämnen ligger henne varmt om hjärtat. Det är även något som hon till vardags praktiserar privat. I företaget Finakonsten fokuserar och specialiserar sig Josefina mycket på konsten och vad den kan berätta om konstnären. Ofta har människan lättare att uttrycka sig i bild än i ord, ibland kan dessutom bilden förvåna då den många gånger avslöjar sådant som konstnären har förträngt eller gömt undan. Titt och tätt arbetar Josefina med andra utbildade medium för att därigenom utveckla workshopen för kursdeltagarna.

HEMSIDA: http://finakonsten.dinstudio.se