REIKI STEG 2 (Fortsättningskurs):
Reiki är enkelt och effektivt som startar en process i din personliga och andliga utveckling. Krav: Genomgått Reiki 1 tidigare.
 

Datum: Ej planerat än, i Stockholm
Tid: 10:00-16:00
Kostnad: 3500 kr/person

I priset ingår kompendium, Diplom, lunch samt fika

Antal: Max antal deltagare är 6 personer
Anmälan: Vänligen ring 070-091 90 44 eller sänd ett mail till kontakt@amadeusdivine.com

               
Är ni ett sällskap på minst 4 personer som önskar Reiki-utbildning på annan ort eller annan dag? Vänligen hör av er till mig för bokning av detta (milersättning samt ev. lokalkostnad tillkommer). Erbjudande just nu: Boka Reiki för ett sällskap på 5 personer och få den femte personens kurs gratis! Alla priser anges per person samt i svenska kronor. För icke avbokad kurs innan kursstart debiteras full kostnad vid frånvaro.
 

REIKI 2

Distanshealing i tid o rum
Öppna upp för nya möjligheter - skicka healing i tid och rum till dig själv och andra.
Förstärk din intuition och din förmåga att se och uppleva på distans.

Du ökar din förståelse för Reiki, energier och healing. Symbolerna ger dig nya möjligheter- renar, öppnar upp och förstärker intentionen och kraften. Du får lära dig att skicka healing i tid och rum. Din intuition öppnas upp ännu mer och din förmåga att se och känna under en behandling förstärks. Du ges nya möjigheter att hjälpa dig själv och andra. Fakta, träning och din process är grundstenarna i utbildningen.


Reiki steg 2 ger dig möjlighet att hjälpa dig själv och andra - var du än befinner dig. På jobbet, på bussen, bland vänner och med din familj För många är utbildning i Reiki en dörröppnare för att uppnå djupare kontakt med sin kropp och sin själ. Väcker ett intresse för livet på en djupare nivå och skapar känsla av sammanhang.

Exempel på innehåll:

  • 1 dag + 1 initiering - du öppnar upp och förstärker din förmåga ännu mer och får redskap att skicka healing på distans.
  • 3 symboler
  • Träning och meditation över symbolerna
  • Träna på att skicka healing till andra via distans
  • Meditation, träning och mycket mer
  • Fika, lunch samt Diplom