Om Amadeus Divine- Personen bakom

Personen bakom Amadeus Divine heter Diana von Martens (tidigare Bauman) och jobbar som medium sedan flera år tillbaka. Hon började sitt liv som dansare, utbildade sig till Design Manager och har jobbat ett flertal år både som Designer och Marknadskoordinator samt som Projektledare inom Entreprenörskap och Event. Det mediala har dock ständigt funnits som en del i hennes liv men utvecklades ordentligt och tog sin naturliga plats sedan flera år tillbaka. Efter en traumatisk livskris som infann sig i hennes liv, tvingades hon bryta ner sin tidigare förhållningssyn över den verklighet hon levde i, och göra plats för en ny. Här följdes en period och känsla av pånyttfödelse och blev som en katalysator för hennes andliga förmåga.

 

Efter att ha tagit emot klienter på kvällstid vid sidan av heltidsjobb, blev det tillslut dags att lämna den gamla branschen och gå helt in i det nya, med uppstart av Amadeus Divine år 2010.

 

”Det är underbart att äntligen kunna finnas till helhjärtat, att bidra med det jag är född till att göra, och att fullt ut nu kunna hjälpa till där jag verkligen behövs. Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet som jag startar Amadeus Divine, och jag välkomnar alla för vägledning” (Diana von Martens, Stockholm 2010).

 

Sedan 2012 är Diana certifierad av Doreen Virtue.
Sedan 2015 är Diana certifierad av Jeff Jones, Wales.

Diana von Martens arbetar som
Reiki Master, Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare.