Tankar från klienter

Nedan följer ett urval av de kommentarer och tankar klienter och kursdeltagare vill förmedla. Jag har valt att lägga upp det under 2 olika rubriker (Seans, Medial Vägledning & Healing samt Kurser), för att göra det så lättläst som möjligt. All ljus och kärlek till er alla och tack för att jag ges möjlighet att finnas vid er sida längs er själsliga resa framåt...

Seans, Medial Vägledning och Healing

År 2012 hade jag min första vägledning hos Diana Bauman, det var det år då allt hade vänts upp och ner i mitt liv, jag gick igenom en svår kris. Men det Diana förmedlade till mig var inte bara till stor hjälp utan också stor tröst mitt i allt elände. Hon såg rakt igenom mitt liv, mitt hjärta, min person, och det kändes nästan lite läskigt att sitta där framför en helt främmande kvinna som berättar om ditt liv som om hon vore: ja, jag vet inte vad jag ska kalla detta för. jag skulle säga att det kändes som om min "ande" talade rakt till mig, om mig, för mig. Diana såg redan från första kort som hon vände på vad jag strävar efter och vilka hinder som ligger i vägen för målet, och viktigast av allt gav detta mig så stort hopp att fortsätta trots alla ods. Jag fick bekräftat att allt hade en mening bara jag såg det ur ett större perspektiv. Det jag hade gett mig in på vara något som var ämnat och något som jag kommer att klara mig ut ur. Vilket jag nu ett år senare har fått bekräftat.

 

Nu ett år senare när jag satt där hos Diana igen med en annan viktigt fråga ur mitt liv visste jag inte att jag skulle få rysningar när hon ännu en gång såg igenom mitt liv och sade saker så som bara ens ande eller själ skulle tala om för en. Jag sitter och lyssnar på inspelningen från min senaste vägledning om och om igen och känner det som om jag hade varit hos en terapeut/psykolog som skulle ha sagt lika mycket om mig och min livssituation efter flera timmars terapi, men som Diana istället fick information genom sin mediala förmåga via sina guider.


Hon var så uppriktig och beskrev min livssituation så jag verkligen fick ovanperspektiv över min fråga att jag fick klarare bild över meningen med hela situationen. En sak är säker, att det inte går att dölja någonting när du sitter mitt framför Diana. Hon ser ju rakt igenom ens liv (och om nu frågan gäller en annan människa så är det samma sak). Hon ser vad jag känner just nu, vad jag behöver just nu och hur min livssituation har påverkat mig och gjort mig till den människa jag är idag. Inte ens mina närmaste har kunnat se den kopplingen även om man har kommit med 300 sidor med förklaringar.


Diana har på en enda vägledning kunnat ännu en gång "leverera" fram till mig och göra klart för mig i min övertygelse om att jag är på rätt spår. Bara att få det bekräftat i en svårhanterlig fråga är värt allt. Tack underbara Diana! Jag kommer att gå alla dina kurser den saken är klar.

/Sarah Khan

 

Jag träffade Diana för första gången för ett par år sen och har sedan dess valt att hålla kontakten med henne. Dels pga hennes mediala träffsäkerhet men även därför att hon känns Nära. Med träffsäkerhet menar jag att hennes läsning av korten och mig, min aura / energi och min situation alltid har synkat med mitt inre. Med att hon känns nära menar jag att Dianas närhet till mig, som klient och kursdeltagare, har skapat en trygghet som för mig bidrar till en större mottaglighet för hennes mediala givande men även för min egen gåva som Diana har lärt mig att hantera på ett positivt sätt.

Jag kan varmt rekommendera henne och det hon har att ge.
/Caridad Aliaga Modén - Frilansjournalist

 

En helt underbar kvinna som genom både en privatsittning och medial vägledning med tarotkort visat mig vad livet verkligen handlar om. Som kunnat förmedla hur jag kan fylla mitt hjärta för att våga vara jag och få ut så mycket som möjligt. Jag kommer aldrig någonsin att glömma våra möten, de ger mig hur mycket kraft som helst. Tack för att jag fick en chans att träffa mina älskade familjemedlemmar på andra sidan, det är större än livet själv. En dag möts vi igen. /Janet Jokinen

Jag kom med trötta steg, oro, funderingar, ovisshet och sorg. Jag gick därifrån med lätta steg, trygg, stärkt och glad. Jag hade fått sammanhang, meningsfullhet och vägledning i hur jag kunde fortsätta min vandring och leva mitt liv precis så som jag ska göra. Med kärlek och vishet förmedlar Diana en stark kontakt och tydliga budskap som går rakt in i hjärtat och stannar där. /Maria Sjöberg, BlissCreations

Jag hade aldrig provat tarotläggning tidigare och visste inte riktigt vad som skulle hända. Det var väldigt intressant, spännande och givande och det var helt otroligt att allt som jag fick höra verkligen stämde. Att göra detta med jämna mellanrum känns nu som en viktig vägvisare i mitt liv som gör att jag kan hålla mig i rätt riktning.


Healingen hos Amadeus Divine var helt fantastiskt befriande och lugnande. Efteråt kände jag en större helhet mellan kropp och själv, något som höll i sig och blev ännu djupare och lugnare med fler healing sessioner. Idag är jag betydligt mer öppen och ärlig med mig själv och har healing hos Amadeus Divine som ett stående inslag i livet.

/Charlotte, Marknadskoordinator

"Mötet med Diana var både utmanande och omtumlande. Hon förmedlar sina kontakter med andevärlden på ett kärleksfullt och omtänksamt sätt. Man känner sig verkligen omhändertagen.

Jag kan varmt rekommendera Dianas konsultationer och utbildningar till andra."

/Johan Wallman, Mentor och huvudlärare på gymnasieskolans handelsprogram

 

Amadeus Divine har ett inkännande och en klarhet som skapar en stark
trovärdighet! En vishet och djup kunskap, som ger nya perspektiv!

/Ingela Karlsson, Skedespelare

Kurser

Jag började i Dianas grupp efter att jag varit på Seans hemma hos henne.
Att sitta i en grupp var 14:e dag, utan att veta bakgrunden hos dom som man övar med är mycket intressant. Den inledande Meditationsövningen är otroligt stark och sveper bort alla i gruppen. Det vi i gruppen väntar på är en Cd-skiva med Dianas Meditation, för det blir aldrig lika bra hemma. Diana är den första jag träffat som hjälper en att förstå vägen från A-B för att man skall utvecklas. Hon är lätt att kommunicera med och vill verkligen att man skall komma framåt i sin utveckling. Det känns så självklart att fortsätta utvecklas i hennes grupp med detta intressanta ämne. /Asser Pollak

Det bästa jag gjort på länge! Varje tillfälle är ett äventyr och man går därifrån med nyupptäckta förmågor och full av energi. Nya spännande övningar och Dianas personliga engagemang i att varje deltagare ska få precis det den behöver för att utvecklas gör kursen unik. Jag har lärt mig mer än jag trodde var möjligt. Jag har längtat till varje magisk kurskväll och är otroligt tacksam för alla upplevelser och lärdomar jag fått i cirkeln och allt vad det har fört med sig i mitt liv.

/Maria Sjöberg, BlissCreations

Mina önskemål och förväntningar var tämligen högt ställda inför kursen, och jag måste dock medge att både Diana och kursen höll måttet. Snart dags att anmäla mig till steg två.

/Benny 42år, Lärare

Jag gick kursen "Reiki I" på hösten 2010 och kände att jag behövde få träna på det jag lärt mig. Sökte på nätet någon i Stockholmsområdet som anordnade Reikiträffar. Hittade några stycken men på något sätt fortsatte jag att leta och blev vägledd till just Dianas hemsida. Jag fastnade för den och kontaktade henne. Hon berättade att hon skulle stå vid Amadeus Divines monter på Harmonimässan i Solnahallen. Så första gången jag träffade henne var där. När jag gick fram till henne vid hennes monter för att presentera mig, så kändes det som om jag känt henne i flera år. Hon var så öppen, naturlig och utstrålade så mycket positiv energi.


Jag har gått på hennes Reikiträffar sedan 2010 och har bara positivt att säga både om henne och även om dem som deltar i dessa träffar. Hon utstrålar ett sådant lugn. I min uppfattning är hon dessutom en stor begåvning inom det andliga området. Sammanhållningen på hennes Reikiträffar är enorm. Har även fått en Reikibehandling av henne och var mycket nöjd.

Jag kan varmt rekommendera Diana till de som vill delta på hennes Reikiträffar och även träffa andra Reiki intresserade. Och för de som vill gå på hennes Reikibehandlingar.

/Kirsti

Att gå en introduktionskurs i REIKI hos Amadeus Divine har hjälpt mig att bli mer öppen och mottaglig. Jag kan idag känna av min intuition bättre och även känna av och hantera alla energier som finns omkring mig. Kursen var väldigt inspirerande och jag vill absolut gå kurs nr. 2. /Charlotte, Marknadskoordinator