top of page
IMG_9804_edited.jpg

Välkommen hit!

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Diana von Martens

Jag som driver Amadeus Divine heter Diana von Martens och arbetar som Internationellt certifierad hypnoterapeut, Reiki Master, Trance Healer, certifierat Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare.

Det mediala har alltid funnits som en del av mitt liv sedan jag var barn men kom att utvecklas ordentligt och ta sin naturliga plats genom en traumatisk livskris. Här tvingades jag bryta ner mitt tidigare förhållningssätt över den verklighet jag levde i, och göra plats för en ny. Här följdes en period och känsla av pånyttfödelse och kom att bli som en katalysator för min andliga förmåga.

”Det är underbart att kunna finnas till helhjärtat, att bidra med det jag är född till att göra, och att fullt ut kunna hjälpa till där jag verkligen behövs. Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet som jag driver Amadeus Divine, och jag välkomnar alla för vägledning och behandling.”

2008 Reiki Master

2012 Certifierad Medium, av Doreen Virtue.
2015 Certifierad Spiritualistiskt Medium, av Jeff Jones, Wales.

2023 Internationellt Certifierad Hyonoterapeut, av Freddy och Anthony Jacquin

Kontakt

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

070-091 90 44

bottom of page