Behandlingar

 • REIKI HEALING

  Reiki, som även kallas kristusenergi eller livsenergi, har vi alla inom oss och är samma kärleksenergi som finns i allting. Men beroende på hur vi mår, vilka eventuella blockeringar vi har och vilka livssituationer som vi går igenom/ har gått igenom, kan denna energi flöda mer eller mindre fritt i våra kroppar. Genom att få en reikibehandling, hjälps vi åt att lösa upp dina blockeringar och öka flödet i din kropp så att livsenergin får flöda fritt och gå dit den behövs.

 • TRANCE HEALING

  Då jag försätts i ett lättare tillstånd av trans, tillåts de guider, medicinmän och doktorer som arbetar och samarbetar med mig, att ge dig som klient exakt den healing som du behöver. Detta är en mycket kraftfull behandling som ger en ordentlig energiboozt till din själ och kropp, för läkning och justering på flera plan. Tack vare att detta möjliggörs, kan snabbare läkning ske, både fysiskt och psykiskt, och det har vid många tillfällen kunnat ske fantastiska resultat och historier av detta.

 • MEDIAL VÄGLEDNING

  Här får du hjälp och svar på dina frågor, lösningar på eventuella problem, eller inspiration. Står du inför en ny utmaning som du behöver vägledning i, har du frågor gällande kärlek, pengar, jobb, närmaste framtid eller liknande, eller är du nyfiken och behöver ny inspiration i ditt liv? Tarot är ett mycket starkt verktyg för vägledning och tillsammans med dina guider från andra sidan, ger vi dig vägledning i de frågor du behöver svar på.

 • PRIVAT SITTNING

  Under en sittning/seans arbetar jag som en ren kanal, där jag fungerar som en länk mellan det vi kallar andevärlden och dig. Här söker vi kontakt med bortgångna personer som är kopplade till dig och jag för fram de budskap som dina nära och kära lämnar. 

 • ANDAR I HEMMET

  Ibland får vi besök av Andar hemma hos oss som vill göra oss uppmärksamma på deras existens och för att de vill säga oss någonting. Om vi inte själva kan uppfatta vad de vill säga eller vilka de är, eller om vi besväras av deras närvaro är det bra om man kan boka in ett medium som förmedlar deras talan och eventuellt hjälper dem vidare.

 • KURSER

  Är du intresserad av din egna mediala utveckling? Vill du utveckla din intuition eller underhålla din redan upptäckta förmåga? Amadeus Divines mediala utbildningar är öppna för alla.

   

  Vill du kunna ge dig själv och din familj healing, eller vill du kanske börja jobba med det? Hos Amadeus Divine hålls även Reiki Healing utbildningar i steg 1, 2 och 3. 

©2021 by Diana von Martens. Amadeus Divine.

Kontakt

Diana von Martens

diana@amadeusdivine.com

Telefon: 070-091 90 44
 

Karlbergsvägen 54
113 37 Stockholm