top of page

Är du nyfiken på Healing?
Vill du kunna behandla dig själv, din familj, eventuella husdjur

& dina nära & kära?
Vill du förbättra din intuition och din förmåga att fatta rätt beslut?
Vill du bli mer medveten om din väg framåt i livet?
Vill du arbeta med din personliga utveckling och mycket mer?

 

Reiki steg 1 ger dig möjlighet att hjälpa dig själv och andra - var du än befinner dig. På jobbet, på bussen, bland vänner och med din familj För många är utbildning i Reiki en dörröppnare för att uppnå djupare kontakt med sin kropp och sin själ. Väcker ett intresse för livet på en djupare nivå och skapar känsla av sammanhang.


Reiki är enkelt och effektivt som startar en process i din personliga och andliga utveckling. Inga förkunskaper behövs.

 

Alla kan lära sig Reiki! Att initieras i Reiki innebär bland annat att du stärker din egen fysiska och mentala hälsa och du får mer kontakt med din intuition. Reiki ger harmoni och balans för alla. Förmågan att ge helande energi till dig själv och andra har du sedan kvar för resten av livet. 

Efter kursen startas alltid en process och en utrensning. Intuitionen förstärks mer och mer när du använder Reiki regelbundet och när du blir medveten om att intuitionen är ett effektiv redskap i ditt liv.

händer

REIKI STEG 1

4000 kr/person. 2 dagar.

I priset ingår kompendium, Diplom samt fika båda dagarna.

Max antal deltagare är 6 personer. 

Är ni ett sällskap på minst 6 personer som önskar en kurs en annan dag, går detta att ordna. Alla priser anges per person samt i svenska kronor. För icke avbokad kurs innan kursstart debiteras full kostnad vid frånvaro.

Reiki steg 1

Zen Stones
Vad Reiki ger dig:

En utbildning i Reiki ger dig ett redskap som hjälper dig att bli mer harmonisk på alla plan. Du behöver inga förkunskaper, bara nyfikenhet eller vilja att lära dig mer om din förmåga. Healingenergin är en intelligent och kärleksfull energi som vet var den behövs allra bäst och som hjälper på alla nivåer. Den hjälper dig att hitta rätt i dig själv. Vad din kropp, din själ och dina relationer behöver - för att utvecklas mot större harmoni och hälsa.

Ett effektivt redskap - ge dig själv healing varje dag och ge andra i din närmiljö och hjälp andra att uppleva mer harmoni och bättre hälsa. Många upplever en stark vilja att även hjälpa andra, när de upptäcker vilket starkt och effektivt redskap Reiki healing är. 

 

Du får hjälp på alla plan -fysiskt, psykiskt, andligt, mentalt​​

Exempel på innehåll:
  • Fakta om Reiki i nutid och ur ett historiskt perspektiv

  • 2 dagar + 4 initieringar - du öppnar upp och förstärker din förmåga att ge healing. 

  • Meditation, träning och mycket mer.

  • Lär dig att ge Reiki till dig själv samt öva på att ge Reikibehandlingar till de övriga deltagarna på kursen

  • Fika, kompendium samt Diplom

bottom of page