top of page

Reiki Healing

Reiki, som även kallas kristusenergi eller livsenergi, har vi alla inom oss och är samma kärleksenergi som finns i allting. Men beroende på hur vi mår, vilka eventuella blockeringar vi har och vilka livssituationer som vi går igenom/ har gått igenom, kan denna energi flöda mer eller mindre fritt i våra kroppar.

Genom att få en reikibehandling, hjälps vi åt att lösa upp dessa blockeringar och öka flödet i våra kroppar så att livsenergin får flöda fritt och gå dit den behövs. Reikin öppnar upp våra sinnen och leder vanligen till en personlig utveckling. Ökad medvetenhet hjälper oss att göra bra val på vår livsväg.
 

Din kropp visar hur du mår inombords. Allt du upplevt i ditt liv, lagras som cellminnen i din hud, muskler, chakran, aura osv. Obearbetade känslor, erfarenheter och inrotade beteendemönster kan leda till blockeringar som lagras i din kropp. Detta kan i sin tur leda till spänningar av olika slag. Det kan vara en muskel som är spänd och värker, ett organ som gör ont eller så kanske det har satt sig på ditt humör så att du mår psykiskt illa. Genom en reikibehandling möjliggör vi för dessa blockeringar och spänningar att komma upp till ytan och lösas upp. Genom att vi vågar möta våra rädslor och andra känsloblockeringar, blir det möjligt för oss att frigöra oss från dem.

TRANCE HEALING
Vill du ha en ännu starkare energiboost är du varmt välkommen att boka in dig för en Trance Healing istället, där än mer energi kan skickas till dig. 

reiki Behandling

REIKI HEALING

40 min + 10 min samtal á 1000 kr

Alla priser anges per person samt i svenska kronor. För icke avbokad tid senast 48h innan besöket, debiteras full kostnad vid frånvaro.

Zen Stones
Själva behandlingen:

Under en behandling scannar jag av din kropp och ser vart det finns obalans, vart din eventuella smärta sitter, lagring av obearbetade händelser osv. samtidigt som du ges healing. Finns det en obalans, arbetar vi gemensamt upp denna och tillsammans med healingen, information och hjälp från dina guider och din egen vilja, går vi igenom obalansen och löser upp den. I slutet av behandlingen har vi alltid ett samtal där vi går igenom eventuella upplevelser samt eventuell information/vägledning som jag fått till mig under behandlingen.

Vad kan Reiki vara bra för?

En Reiki- behandling hjälper även till att lösa upp spänningar och värk, balanserar eventuell obalans i kroppen, tar bort negativa energier och får igång din egen energi och flöde i kroppen. Många upplever att de sover bättre, att de minns sina drömmar mer (vilka även kan bli mer innehållsrika), att man helt plötsligt vet hur man ska lösa viktiga situationer (ser klarare) osv.

Observera, healing ska inte ses som en ersättning för traditionell läkarhjälp, utan ska istället fungera som ett komplement till den traditionella läkarvården.

bottom of page