top of page

Om Amadeus Divine

Älskade klient, medmänniska och fantastiska själ.

Din resa är individuell och ska så förbli. Livets resa kan ibland vara utmanande, tömma oss på energi och kraft och vi kan uppleva att vi hamnar emellan krafter som vi inte själva kan ta oss ur. Som hjälp längs med din strapatsrika resa finns jag som beskydd. Jag hjälper dig när du inte hittar din sanna väg, jag leder dig när du inte orkar, och jag hjälper dig att hitta tillbaka till dina egna vingar, när livet känns hårt.

 

Att komma till mig är alltid en frid för själen. Här hittar din själ tillbaka till livsgnistan, ditt sinne får ro och du får möjlighet att möta dig själv igen och kanske på nytt. Här får du rum att utvecklas, dina inre krafter att växa och kanske tar du klivet ut och blommar ut till den som du är menad att vara.

 

Oavsett när i processen du hittar hit, så tar vi an precis där Du är, här och nu idag. Tillsammans med dina energier/guider som jobbar med just dig, börjar vi din resa framåt, till ett lyckligare, gladare och mer balanserat liv. Med målet att du ska leva ditt liv fullt ut, så som du är ämnad att leva.

 

Så ditt steg nu, är att våga. Våga ta klivet ut i det okända där du sätter dig själv i främsta rummet. Varför vänta en minut till? Ditt liv är dags att leva. Låt oss göra resan fantastisk!

Jag finns här. 

/Diana von Martens

Diana von Martens arbetar som hypnoterapeut,

Trance Healer, Reiki Master, Certifierat Spiritualistiskt Medium, Fysiskt transmedium, Cacao Ceremony Facilitator, Energiterapeut och Andlig vägledare.

335134-WyKmi.jpg
Zen Stones
Vad jag kan erbjuda dig?
  • Bli medveten om din fulla potential och vad du är här för att göra

  • Få kontakt med din egen inre livskraft, glädje och inspiration

  • Omvandla negativt till positivt

  • Lär känna dina drömmar och våga förverkliga dem

  • Finn din inre frid och harmoni

  • Lär dig hur du möter dina rädslor och omvandlar dem

  • Ha ett tryggt stöd i tider där ev. mycket runt omkring dig skakar

  • Lösa upp spänningar, värk och blockeringar, balansera eventuell obalans i kroppen

  • Gå vidare i din egna, mediala utveckling

  • Gå en utbildning inom personlig utveckling

IMG_9804.jpg

Diana von Martens

Jag som driver Amadeus Divine heter Diana von Martens och arbetar som Hypnoterapeut, Reiki Master, Trance Healer, certifierat Spiritualistiskt Medium, Cacao Ceremony Facilitator, Fysiskt transmedium och Energiterapeut.

Det mediala har alltid funnits som en del av mitt liv sedan jag var barn men kom att utvecklas ordentligt och ta sin naturliga plats genom en traumatisk livskris. Här tvingades jag bryta ner mitt tidigare förhållningssätt över den verklighet jag levde i, och göra plats för en ny. Här följdes en period och känsla av pånyttfödelse och kom att bli som en katalysator för min andliga förmåga.

”Det är underbart att kunna finnas till helhjärtat, att bidra med det jag är född till att göra, och att fullt ut kunna hjälpa till där jag verkligen behövs. Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet som jag driver Amadeus Divine, och jag välkomnar alla för vägledning, hypnos eller healing.”

2008 Reiki Master

2012 Certifierad Medium, av Doreen Virtue.
2015 Certifierad Spiritualistiskt Medium, av Jeff Jones, Wales.

2023 Internationellt Certifierad Hyonoterapeut, av Freddy och Anthony Jacquin

bottom of page