Om Amadeus Divine

Amadeus Divine arbetar med själavård.

Alla har vi en själ som vi behöver ta hand om. Vid de tillfällen då vi inte gör detta kan vi lätt bli obalanserade, mer stressade, och känna förvirring över vad vi ska göra härnäst. Det kan då upplevas som om livet och vardagen kontrollerar oss istället för att vi själva styr våra liv.

Själavård behöver alla emellanåt. Den där lilla extra lyxen i vardagen som får dig helt i balans, där du ser klart och tydligt på ditt liv och där du vet exakt hur du ska handla härnäst. Du får vägledning och hjälp att åter finna dig själv, mitt i den stress och vardag vi lever i.

 

Som klient kan du känna dig trygg. Här får din själ ro och ditt inre Jag får chans att komma till tals. SPA för själen helt enkelt!

Själavård ges till alla, oavsett om du bär på en sjukdom, är utmattad, känner dig allmänt förvirrad över din situation eller livsval, står inför en ny situation eller bara vill hamna i din naturliga balans igen.

 

Jag erbjuder individuellt anpassade behandlingar/sittningar som hjälper dig att hitta kraft, balans och mening i livet. Tillsammans med dig och dina andliga guider, arbetar vi för att ge dig precis det du behöver.

 

Ditt liv, din själ och din livsväg är unik och ska så förbli. Låt oss göra resan fantastisk!

Diana von Martens arbetar som
Reiki Master, Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare.

335134-WyKmi.jpg
Zen Stones
Vad jag kan erbjuda dig?
  • Bli medveten om din fulla potential och vad du är här för att göra

  • Få kontakt med din egen inre livskraft, glädje och inspiration

  • Omvandla negativt till positivt

  • Lär känna dina drömmar och våga förverkliga dem

  • Finn din inre frid och harmoni

  • Lär dig hur du möter dina rädslor och omvandlar dem

  • Ha ett tryggt stöd i tider där ev. mycket runt omkring dig skakar

  • Lösa upp spänningar, värk och blockeringar, balansera eventuell obalans i kroppen

  • Gå vidare i din egna, mediala utveckling

  • Gå en utbildning inom personlig utveckling

GettyImages-140882576.png

Diana von Martens

Jag som driver Amadeus Divine heter Diana von Martens och arbetar som Reiki Master, Trance Healer, certifierat Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare.

Det mediala har alltid funnits som en del av mitt liv sedan jag var barn men kom att utvecklas ordentligt och ta sin naturliga plats genom en traumatisk livskris. Här tvingades jag bryta ner mitt tidigare förhållningssätt över den verklighet jag levde i, och göra plats för en ny. Här följdes en period och känsla av pånyttfödelse och kom att bli som en katalysator för min andliga förmåga.

”Det är underbart att äntligen kunna finnas till helhjärtat, att bidra med det jag är född till att göra, och att fullt ut nu kunna hjälpa till där jag verkligen behövs. Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet som jag startar Amadeus Divine, och jag välkomnar alla för vägledning.”

(Diana von Martens, Stockholm 2010).

Certifierad 2012 av Doreen Virtue.
Certifierad 2015 av Jeff Jones, Wales.