top of page

Upplev kraften av hypnos!

Bli fri från det som hindrar dig och få hjälp att förändra ditt liv! 

Hypnos är en kraftfull teknik som har hjälpt människor att ändra oönskade beteenden och handlingsmönster i århundraden. Tänk dig känslan av frihet från stress, fobier och föreställningar som hindrar din personliga utveckling. Med hjälp av hypnosterapi kan du uppnå ett djupt avslappnat tillstånd och komma i kontakt med ditt undermedvetna, som är den källa till alla dina tankar, känslor och beteenden.

Som hypnoterapeut, guidar jag dig in i den djupa avslappningen och ger dig verktygen du behöver för att ändra dina inre föreställningar och beteenden. Tänk på det som att du har en kontrollpanel i ditt undermedvetna som styr både dina fysiska och mentala funktioner, och jag hjälper dig att ändra inställningarna för att uppnå dina mål och drömmar.

 

Hypnos kan hjälpa dig med en mängd besvär som stress och utmattning, sömnbesvär, ångest och depression, låg självkänsla, blyghet, smärta, fobier, flygrädsla och mycket mer. 

 

Jag erbjuder en kärleksfull och stöttande miljö, där du kan känna dig trygg och säker medan du förändrar ditt liv för att bli den bästa versionen av dig själv.

Ett nybesök för hypnosterapi tar ca 1,5 timme och kostar 1 200 kr. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor kring hypnos eller vill boka en session med mig. 
 

Boka en session idag och upplev skillnaden som hypnos kan göra för dig!

Logo.png
Diana 1200 x 1200.png
Logo certifierad.png
DVM logo vit bakgrund.png

Vill du uppleva den magiska kraften i hypnos och få hjälp med dina mål och utmaningar?

 

Som internationellt certifierad hypnoterapeut har jag en brinnande passion för att hjälpa människor att nå sin fulla potential och leva ett liv fyllt av glädje, självförtroende och frihet.

Med min hjälp kan du övervinna rädslor, sluta röka, förbättra självbilden, hantera stress och ångest, förbättra sömnen och mycket mer. Genom min personliga och kärleksfulla inställning och beprövade metod, kan jag erbjuda dig en unik och livsförändrande upplevelse.

Låt mig hjälpa dig att uppnå alla dina drömmar och mål och bli den bästa versionen av dig själv.

Boka en session idag!

bottom of page