top of page

Upplev kraften av hypnos!

Bli fri från det som hindrar dig och få hjälp att förändra ditt liv! 

Hypnos är en kraftfull teknik som har hjälpt människor att ändra oönskade beteenden och handlingsmönster i århundraden. Tänk dig känslan av frihet från stress, fobier och föreställningar som hindrar din personliga utveckling. Med hjälp av hypnosterapi kan du uppnå ett djupt avslappnat tillstånd och komma i kontakt med ditt undermedvetna, som är den källa till alla dina tankar, känslor och beteenden.

Som hypnoterapeut, guidar jag dig in i den djupa avslappningen och ger dig verktygen du behöver för att ändra dina inre föreställningar och beteenden. Tänk på det som att du har en kontrollpanel i ditt undermedvetna som styr både dina fysiska och mentala funktioner, och jag hjälper dig att ändra inställningarna för att uppnå dina mål och drömmar.

 

Hypnos kan hjälpa dig med en mängd besvär som stress och utmattning, sömnbesvär, ångest och depression, låg självkänsla, blyghet, smärta, fobier, flygrädsla och mycket mer. 

 

Jag erbjuder en kärleksfull och stöttande miljö, där du kan känna dig trygg och säker medan du förändrar ditt liv för att bli den bästa versionen av dig själv.

Ett nybesök för hypnosterapi tar ca 1,5 timme och kostar 1 200 kr. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor kring hypnos eller vill boka en session med mig. 
 

Boka en session idag och upplev skillnaden som hypnos kan göra för dig!

Logo.png
bottom of page