top of page

Reiki är enkelt och effektivt som startar en process i din personliga och andliga utveckling. Krav: Genomgått Reiki Steg 1 tidigare.

Reiki 2 - Distanshealing i tid o rum
Öppna upp för nya möjligheter - skicka healing i tid och rum till dig själv och andra. Förstärk din intuition och din förmåga att se och uppleva på distans.

Du ökar din förståelse för Reiki, energier och healing. Symbolerna ger dig nya möjligheter- renar, öppnar upp och förstärker intentionen och kraften. Du får lära dig att skicka healing i tid och rum. Din intuition öppnas upp ännu mer och din förmåga att se och känna under en behandling förstärks. Du ges nya möjligheter att hjälpa dig själv och andra. Fakta, träning och din process är grundstenarna i utbildningen.


Reiki steg 2 ger dig möjlighet att hjälpa dig själv och andra - var du än befinner dig. På jobbet, på bussen, bland vänner och med din familj.

För många är utbildning i Reiki en dörröppnare för att uppnå djupare kontakt med sin kropp och sin själ. Väcker ett intresse för livet på en djupare nivå och skapar känsla av sammanhang.

Är ni ett sällskap på minst 6 personer som önskar en kurs en annan dag, går detta att ordna. 

händer

REIKI STEG 2

3800 kr/person. 1 dag.

I priset ingår kompendium, Diplom, lunch samt fika.

Max antal deltagare är 6 personer. 

Alla priser anges per person samt i svenska kronor. För icke avbokad kurs innan kursstart debiteras full kostnad vid frånvaro.

Reiki steg 2 (fortsättning)

Zen Stones
Vad Reiki ger dig:

En utbildning i Reiki ger dig ett redskap som hjälper dig att bli mer harmonisk på alla plan. Du behöver inga förkunskaper, bara nyfikenhet eller vilja att lära dig mer om din förmåga. Healingenergin är en intelligent och kärleksfull energi som vet var den behövs allra bäst och som hjälper på alla nivåer. Den hjälper dig att hitta rätt i dig själv. Vad din kropp, din själ och dina relationer behöver - för att utvecklas mot större harmoni och hälsa.

Ett effektivt redskap - ge dig själv healing varje dag och ge andra i din närmiljö och hjälp andra att uppleva mer harmoni och bättre hälsa. Många upplever en stark vilja att även hjälpa andra, när de upptäcker vilket starkt och effektivt redskap Reiki healing är. 

 

Du får hjälp på alla plan -fysiskt, psykiskt, andligt, mentalt​​

Exempel på innehåll:
  • 1 dag + 1 initiering - du öppnar upp och förstärker din förmåga ännu mer och får redskap att skicka healing på distans.

  • 3 symboler

  • Träning och meditation över symbolerna

  • Träna på att skicka healing till andra via distans

  • Meditation, träning och mycket mer

  • Fika, lunch samt Diplom

bottom of page