top of page

Privat sittning/Seans

Under en sittning/seans arbetar jag som en ren kanal, där jag fungerar som en länk mellan det vi kallar andevärlden och dig. Här söker vi kontakt med bortgångna personer som är kopplade till dig och jag för fram de budskap som dina nära och kära lämnar. Jag börjar alltid med att förklara hur personerna ser ut så att du vet vilka som kommit igenom, och därefter ger jag dig deras budskap. Du har hela tiden möjlighet att ställa frågor vilka vi förmedlar vidare till den som kommit.

Jag känner en stor ödmjukhet och tacksamhet över att jag får möjlighet att arbeta med detta och ger andevärlden, dina nära och kära, möjlighet att få kontakt med dig, Alla som visar sig under sittningen är alltid tacksamma för att få komma till tals och framföra det de vill säga till dig och en sittning innebär nästan alltid kära återseenden och mycket värme och kärlek från båda håll. Det är med mycket värme i hjärtat som jag tackar för att jag får möjlighet att vara denna länk.

ascension-1568162_1920.jpg

PRIVAT SITTNING/SEANS

40 min á 1000 kr

Alla priser anges per person samt i svenska kronor. För icke avbokad tid senast 48h innan besöket, debiteras full kostnad vid frånvaro.

cemetery-1655378_1920.jpg
Inför din sittning:

Inför en seans är det bra om du har möjlighet att slappna av och tömma dina tankar från allt runt omkring dig och skapa en så harmonisk miljö som möjligt. Detta underlättar för energierna och flödet att flöda fritt och för andarna att ta sig igenom. Du blir även mer mottaglig för de budskap som kommer till dig och kan ta emot dem med ett renare flöde.

bottom of page