top of page

Kurser

MEDIAL UTVECKLING NIVÅ 1 OCH 2

Är du intresserad av att testa dina egna mediala förmågor?

Vill du lära dig hur du utvecklar din intuition?

Är du nyfiken på något nytt eller vill du underhålla din redan upptäckta förmåga?

Amadeus Divines Mediala utbildning och cirklar är öppna för alla, oavsett om du aldrig har testat att öva medialt tidigare, är nyfiken på något nytt eller vill underhålla din redan upptäckta förmåga. De är även ett bra verktyg för att lära känna sig själv lite bättre.

meditation-gff6d9c4f4_1920_edited.jpg
Zen Stones
Vad Reiki ger dig:

En utbildning i Reiki ger dig ett redskap som hjälper dig att bli mer harmonisk på alla plan. Du behöver inga förkunskaper, bara nyfikenhet eller vilja att lära dig mer om din förmåga. Healingenergin är en intelligent och kärleksfull energi som vet var den behövs allra bäst och som hjälper på alla nivåer. Den hjälper dig att hitta rätt i dig själv. Vad din kropp, din själ och dina relationer behöver - för att utvecklas mot större harmoni och hälsa.

Ett effektivt redskap - ge dig själv healing varje dag och ge andra i din närmiljö och hjälp andra att uppleva mer harmoni och bättre hälsa. Många upplever en stark vilja att även hjälpa andra, när de upptäcker vilket starkt och effektivt redskap Reiki healing är. 

 

Du får hjälp på alla plan -fysiskt, psykiskt, andligt, mentalt​​

Varför Reiki Healing?
  • Är du nyfiken på Healing?

  • Vill du kunna behandla dig själv, din familj, eventuella husdjur och dina nära och kära?

  • Vill du förbättra din intuition och din förmåga att fatta rätt beslut?

  • Vill du bli mer medveten om din väg framåt i livet?

  • Vill du arbeta med din personliga utveckling och mycket mer?

UTBILDNING I REIKI HEALING STEG 1, 2 OCH 3 (MASTER)

Jag, Diana von Martens, är utbildad Reiki Master och håller i Reiki utbildningar, både för den nyfikna som vill kunna ge sig själv och sin familj healing, samt även för de som vill gå längre inom healing och kanske även jobba med det.

 

Alla kan lära sig Reiki! Att initieras i Reiki innebär bland annat att du stärker din egen fysiska och mentala hälsa och du får mer kontakt med din intuition. Reiki ger harmoni och balans för alla. Förmågan att ge helande energi till dig själv och andra har du sedan kvar för resten av livet. 

Läs mer här:

händer
bottom of page