top of page
hands22.png

Amadeus Divine

Själavård helt enkelt

IMG_9804.jpg

VÄLKOMMEN!

Är du redo för förändring men vet inte hur du ska gå vidare? Har du en känsla att livet kan erbjuda dig mer, men har inte funnit svaret än? Eller har du kommit långt i din personliga utveckling och önskar nå nya oanade nivåer?

 

Oavsett var i processen som just du hittat hit, är du varmt välkommen!

 

Jag som driver Amadeus Divine heter Diana von Martens och jag brinner för att hjälpa människor att nå sin fulla potential. Som internationellt certifierad hypnoterapeut, Reiki Master, Trance Healer, certifierat Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare arbetar jag som en ren kanal i ljusets tjänst.  

 

I min fina lokal på Sankt Paulsgatan erbjuder jag dig en ombonad miljö där du kan känna dig trygg och säker medan du förändrar ditt liv.

 

Oavsett om du befinner dig i Sverige eller utomlands, är jag alltid bara ett samtal eller mail bort.

Låt mig hjälpa dig att uppnå dina drömmar och mål och utvecklas till den du är här för att vara.

Boka en behandling idag!

A title goes here. Click to edit and add your own.

 

Jag rör mig genom dimensioner och världar, arbetar som ett team med uppstigna mästare, änglar, ärkeänglar, Jesus, Maria Magdalena med flera. Tillsammans förmedlar vi den kommunikation och energi som just du behöver för att kunna ta dig vidare, av den högsta kärleken och ljuset.
 

För att beskriva hur jag arbetar, behöver man se en själs utveckling här på jorden som framförallt 4 stycken hus. Det finns självklart fler än 4 hus, men dessa behandlar jag inte just nu. Jag rör mig mellan alla husen och erbjuder olika kraftfulla energier, healing och aktiveringar, beroende på vilket hus du som själ befinner dig i just nu. Målet med husen är att vi ska kunna hjälpa dig vidare, så långt du vill gå. Här har du din fria vilja, ditt egna val och din högsta önskan som spelar in.

 

I varje hus finns vi där för dig med vägledning. Innan eller efter en aktivering kan du behöva hjälp att förstå vilka uppgifter du står inför, hur du ska bemästra dem och kunna ta dig vidare. Ju högre upp i husen du kommer, desto mindre av vägledning från oss behöver du, då du märker att du får all vishet och kunskap inom dig. Nu finns vi där för att leda dig i dina nya syften istället, stöttar dig och kommunicerar i nära kontakt med dina guider.

Låt mig hjälpa dig att uppnå dina drömmar och mål och utvecklas till den du är här för att vara.

Boka en behandling idag!

IMG_9804_edited.jpg

Välkommen!

Är du redo för förändring och behöver hjälp att ta första steget? Har du kommit långt i din personliga utveckling och önskar nå nya nivåer?

 

Då är du varmt välkommen hit!

Jag som driver Amadeus Divine heter Diana von Martens och arbetar som Internationell Hypnoterapeut, Reiki Master, Trance Healer, certifierat Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare.

 

Då jag arbetat medialt under många liv, har jag i detta liv fått möjligheten att utveckla mina förmågor vidare. Här har jag en brinnande passion för att arbeta med energier. 

Som en ren kanal av ljus, arbetar jag tillsammans med de energier och ljusarbetare som är med under behandlingen. 

 

Oavsett när i processen du hittar hit, så tar vi an precis där Du är, här och nu idag.

Låt oss göra resan fantastisk!

Diana von Martens arbetar som internationellt certifierad Hypnoterapeut, Reiki Master, Certifierat Spiritualistiskt Medium, Energiterapeut och Andlig Rådgivare.

Image by Jason Hogan

LILLA ENERGI-PAKETET

 

För dig som är redo att verkligen göra en förändring på flera nivåer i ditt liv. 

AdobeStock_582883281.jpeg

ENERGY TRANSMISSION THERAPY (ETT)
Ren Kristusenergi i mer komprimerad form, där eleven är fullt redo att tillföras högre energi, aktiveringar, öppningar med mera.

Image by Darius Bashar

MENTOR-PAKETET

AdobeStock_533509321.jpeg

CACAO CEREMONY

Kontakta mig så hjälper jag dig vidare. 

Diana 1200 x 1200.png
Logo certifierad.png
DVM logo vit bakgrund.png

Vill du uppleva den magiska kraften i hypnos och få hjälp med dina mål och utmaningar?

 

Som internationellt certifierad hypnoterapeut har jag en brinnande passion för att hjälpa människor att nå sin fulla potential och leva ett liv fyllt av glädje, självförtroende och frihet.

Med min hjälp kan du övervinna rädslor, sluta röka, förbättra självbilden, hantera stress och ångest, förbättra sömnen och mycket mer. Genom min personliga och kärleksfulla inställning och beprövade metod, kan jag erbjuda dig en unik och livsförändrande upplevelse.

Låt mig hjälpa dig att uppnå alla dina drömmar och mål och bli den bästa versionen av dig själv.

Boka en session idag!

AdobeStock_533509321.jpeg
Firefly_32958eeb-b033-4925-a79f-7e8a2206e1c7.jpeg

Awaken Your Heart

Välkommen till en kväll fylld av magi, hjärtöppnande och helande, där vi gemensamt utforskar en resa in i transformationens värld.

Under kvällen kommer du att delta i en hjärtöppnande meditation, fördjupa din kontakt med ditt hjärta, Cacao ceremoni, Trance Healing, transformerande meditation och mycket mer. Allt detta tillsammans med ett underbart community av likasinnade.

29 MAJ

18:00 - 21:00

AdobeStock_735042262.jpeg

 
ANDLIG AFTON
 

15 MAJ

VÄLKOMMEN PÅ ANDLIG AFTON

Välkommen till en kärleksfull, givande

och lekfull afton i andlighetens tecken!

På Andlig afton får du möta de Spiritualistiska mediumen Diana von Martens och FridaLo Vikman som presenterar sig och sina verksamheter.
> FridaLo håller en seans där hon bevisar själens överlevnad genom att presentera flera anhöriga som lämnat jordelivet.
> Diana leder en helande och transformerande meditation, där du sår frön till dina önskningar, öppnar upp för nya idéer och väcker din inre livskraft till liv.
> Vi avslutar med frågestund, mingel och fika.

fantasy-2879946_1920.jpg

 
ANDLIG AFTON
 

22/9

VÄLKOMMEN PÅ ANDLIG AFTON

Välkommen till en kärleksfull, givande

och lekfull afton i andlighetens tecken!

På Andlig afton får du möta de Spiritualistiska mediumen Diana von Martens och FridaLo Vikman som presenterar sig och sina verksamheter.
> FridaLo håller en seans där hon bevisar själens överlevnad genom att presentera flera anhöriga som lämnat jordelivet.
> Diana leder en helande och transformerande meditation,
där du har möjlighet att släppa taget om något som länge har tyngt dig, öppna upp för nya möjligheter och stärka din inre röst och ljus.
> Vi avslutar med frågestund, mingel och fika.

"Vänta inte på rätt förutsättningar
Allt du behöver för att utvecklas

finns i denna stund"
- RADHE MAA -

Behandlingar

FÖRSTA & ANDRA HUSET

Reiki Treatment

REIKI HEALING
Genom att få en reikibehandling, hjälps vi åt att lösa upp dina blockeringar och öka flödet i din kropp så att livsenergin får flöda fritt och gå dit den behövs. 

Energy Healing

TRANCE HEALING

Detta är en mycket kraftfull healing som ger en ordentlig energiboozt till din själ och kropp, för läkning och justering på flera plan. 

Heaven.jpg

MEDIAL VÄGLEDNING

Kanaliserad vägledning där du befinner dig idag och det du behöver veta för att kunna ta dig vidare. Ger svar på frågor och utmaningar som du står i. 

Läs mer här

AdobeStock_501614889.jpeg

HYPNOS

Bli fri från rädslor, fobier, ångest och vanor, förbättra din självbild, stärk din inre kraft och mycket mer. Bli fri från det som hindrar dig och förändra ditt liv. 

Läs mer här

Reiki Treatment

KUNDALINI AKTIVERING
Genom att få en reikibehandling, hjälps vi åt att lösa upp dina blockeringar och öka flödet i din kropp så att livsenergin får flöda fritt och gå dit den behövs. 

Heaven.jpg

ENERGY ACTIVATIONS

Kanaliserad vägledning där du befinner dig idag och det du behöver veta för att kunna ta dig vidare. Ger svar på frågor och utmaningar som du står i. 

Läs mer här

I 1a huset har du blivit nyfiken på något som du vanligen inte kan sätta fingret på. Kanske har du haft en speciell upplevelse, ett andligt uppvaknande eller något annat som pockar dig att utforska vidare. Vanligen har någon tipsat dig och ett intresse har väckts som du inte längre kan släcka. Ett pirr i magen och en nyfikenhet är ditt hjärtas talan. En talan som aldrig kan vara fel.
 

Här arbetar vi både med medial vägledning för att förstå vart du är och få kommunikation från dina guider kring de utmaningar som du står vid och hur du ska göra för att lösa dem. Detta kan handla om alltifrån din nuvarande sysselsättning, familj, människor du omger dig med och övriga intressen i livet. För dig som aldrig känt in på energier, börjar vi vanligen med Reiki Healing (som du kan läsa mer om nedan). Här får du möjlighet att i ett tryggt forum ta kontakt med den kärleksfulla och rofyllda livsenergin och kraften som Reiki är. Här slappnar dina muskler av, du får harmoni i kroppen, släpper på lägre energier och kanske smärtor, börjar tänka klarare och drömma mer. Mycket mer än så sker ju självklart, men detta är helt unikt utefter varje själ och vad den får ta emot.

 

Efter en Reiki behandling börjar de flesta bli redo för Trance Healing istället, och därefter fortsätter vi med denna healingform, som blir starkare och starkare ju mer du blir van att ta emot. Här sker många ”mirakler”, andliga uppvaknanden, möten med kristusenergin, energetiska operationer och mycket mer (allt efter vad just du ska ta emot).

 

I 1a och 2:a huset arbetar vi vanligen med en blandning av vägledning, trance healing, lättare aktiveringar och hypnos (för de som behöver få extra hjälp att släppa taget om jordiska programmeringar, rädslor och begränsningar). Här kan du gå på någon av mina olika kurser i andlig utveckling, healing, eller på de vägledda guidade meditationer som är fullständigt kanaliserade av ljuset. Många som utövar KAP (Kundalini Activation Process) hittar hit för att de tillsammans med utövandet av KAP ser en snabbare utveckling och push i sin utveckling.

Referenser

Zen Stones
“Nu ett år senare när jag satt där hos Diana igen med en annan viktigt fråga ur mitt liv visste jag inte att jag skulle få rysningar när hon ännu en gång såg igenom mitt liv och sade saker så som bara ens ande eller själ skulle tala om för en. Jag sitter och lyssnar på inspelningen från min senaste vägledning om och om igen och känner det som om jag hade varit hos en terapeut/psykolog som skulle ha sagt lika mycket om mig och min livssituation efter flera timmars terapi, men som Diana istället fick information genom sin mediala förmåga via sina guider.”
Sarah Khan

Vill du boka in en behandling eller har någon fråga?
Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret nedan, så svarar jag dig så snart jag kan. Jag nås även via telefon på vardagar mellan klockan 09:00- 17:00. Lämna där ett meddelande om jag är upptagen vid tillfället.


Du är varmt välkommen!
Med ljus och kärlek/ Diana

Varmt tack för ditt meddelande!

Image by Sabine Schulte

Kontakta mig gärna!

hands22.png

Amadeus Divine

Själavård helt enkelt

NYHETER

Vill du få information om nyheter och erbjudande?

Skriv upp dig för Amadeus Divines nyhetsmail via formuläret nedan!

Tack för ditt meddelande! Du är nu uppskriven för nyhetsbrev från Amadeus Divine.

Angel1-standard.jpg
bottom of page